Biffy Clyro till Gröna Lund

Skribent:

Biffy Clyro, rocktrion som släppt sju album, legat på topplistorna i Europa och kammat hem såväl BRIT Awards som NME Awards, kommer till Gröna Lund i sommar, den 8 augusti 2017, kommer Skottlands stoltheter till Gröna Lund stora scen. för första gången.

Ett pressmeddelande berättar:
Simon Neil, James Johnston och Ben Johnston utgör tillsammans rockbandet Biffy Clyro, vars uppskattade sound karaktäriseras av en tung och melodisk blandning med gitarr, bas och trummor, där alla tre bandmedlemmarna bidrar med sång. Sedan debutalbumet ”Blackened Sky” från 2002 har de släppt ytterligare sex album och kammat hem flertalet tunga priser. Trion har bland annat nominerats till ”Best British Group” på BRIT Awards 2011, vunnit ”Best British Band” på NME Awards 2013 och albumet ”Opposites” utsågs till ”Best Album” på Kerrang! Awards 2013. Det sjunde och senaste albumet, ”Ellipsis”, släpptes 2016 och gick direkt upp på topplistorna i Europa. Den 8 augusti kliver den skotska trion Biffy Clyro upp på Stora Scen.

Datum
8.8 – Gröna Lund, Stockholm

14 mars, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *