Taboo får en andra säsong och Billions får en tredje säsong

Nu är det bekräftat att två av HBO:s tittarsuccéer, Taboo och Billions, har förnyats för nya säsonger till nästa år.

Taboo (BBC One/FX), med Tom Hardy i huvudrollen, har blivit en publik storsuccé på HBO Nordic med sin första säsong. Serien är skapad av Tom Hardy tillsammans med Steven Knight och Chips Hardy och producerad av Ridley Scotts Scott Free London och Hardy Son & Baker. Hela första säsongen av Taboo finns nu tillgänglig på HBO Nordic.

Billions (Showtime) andra säsong rullar just nu på HBO Nordic, ännu en stor publikfavorit. Serien är nu förnyad för en tredje säsong, som väntas få premiär tidigt 2018. Damian Lewis, Paul Giamatti, Maggie Siff och Malin Åkerman ser vi i huvudrollerna och serien är skapad av Brian Koppelman, David Levien och Andrew Ross Sorkin.

9 mars, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *