Sista säsongen av The Leftovers kommer till HBO 17 april

Tredje och sista säsongen av HBO-dramat har premiär 17 april på HBO Nordic. Den tredje säsongen består av åtta avsnitt.

Damon Lindelof och Tom Perrotta, skaparna av Lost, står bakom dennadramaserie som handlar om vanliga människors reaktioner då livet för alltid förändras, dagen då 140 miljoner människor oförklarligt försvinner från jordens yta.

I den här säsongen får familjerna Garvey och Murphy desperat försöka få grepp om ett trossystem som ska kunna förklara det som inte går att förklara. Världen är fylld av en sprakande energi som förebådar att något stort är på väg att hända, en respons på den plötsliga avfärden flera år tidigare.

I rollerna ser vi Justin Theroux, Carrie Coon, Amy Brenneman, Kevin Carroll, Christopher Eccleston, Scott Glenn, Lindsay Duncan, Regina King, Jovan Adepo, Janel Moloney, Margaret Qualley, Jasmin Savoy-Brown, Liv Tyler och Chris Zylka. Serien är filmad på plats i Texas och i Australien. Exekutivt producerad av Damon Lindelof, Tom Perrotta, Mimi Leder, Tom Spezialy, Gene Kelly, Peter Berg och Sarah Aubrey. Lindelof är seriens showrunner.

1 mars, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *