The Magnettes till Live at Heart i Örebro

Skribent:

Foto Beata Cerwin

The Magnettes kommer till showcasefestivalen Live at Heart i Örebro (30 augusti-2 september).

Ett pressmeddelande berättar:
– Vi gillar Örebro och Live at Heart, vi spelade på festivalen 2015. Det är en bra stad med publik som gillar live musik.Säger Sanna Kalla från The Magnettes.

The Magnettes hyllades i veckan av den amerikanska bloggaren Perez Hilton för sin nya singel ”Sad Girl Club”. De är också aktuell med musik i tv-serien ”Finaste Familjen” som kommer med nya avsnitt på TV4 nu i mars. Deras debut album ”Ugly Youth” släpps 28 april. Innan Live at Heart är bandet inbjudan till festivalen Youbloom i Dublin, Irland och ska göra en USA turné juni/juli.

Om The Magnettes
The Magnettes är från Pajala och består av Sanna Kalla, Rebecka Digervall och Tomas Bäcklund Thuneström. Bandet har haft stora framgångar utomlands och gjort fem USA turnéer. Showcases i USA, England och i Spanien bland annat på SXSW, CMJ, The Great Escape,Canadian Music Week. De har gjort Pride spelningar runt om i Sverige under sommaren 2016 och välbesökta framträdanden på Almedalen.

1 mars, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *