Farang – en tv-serie med Ola Rapace

”Farang” är en ny svensk tv-serie med Ola Rapace i en av huvudrollerna som utspelar sig i Thailand. Ola Rapace spelar Rickard, som flytt från Sverige och bott i tio år på flykt i Thailand där han hankar sig fram små småkriminell i Phuket med ny identitet och ett pris på sitt huvud.

En dag dyker hans 15-åriga dotter Thyra upp som lyckats lista ut var han befinner sig.

Det förflutna hinner ikapp Rickard och en rad krångliga situationer sätts igång.

Serien sänds på C More. De två första avsnitten av Farang blir tillgängliga för streaming 9 mars, och sedan kommer ett nytt avsnitt varje torsdag.

Jag tror att C More med ”Farang” får en tittarsuccé. Serien är minst av samma klass som ”Gåsmamman” och betydligt bättre än Colin Nutleys misslyckade ”Saknad”. ”Farang” är spännande men framför allt handlar den om människor och hur människor reagerar i olika situationer.

Ett pressmeddelande berättar om Farang:
Efter Saknad är det nu dags för C Mores andra originalserie Farang. Den 9 mars släpper vi de två första avsnitten av Erik ”Tusenbröder” Leijonborgs dramathrillerserie för streaming, och sedan kommer ett avsnitt/vecka. I Farang spelar Ola Rapace Rickard, som tio år efter flykten från Sverige till Thailand hankar sig fram som småkriminell i Phuket med skyddad identitet och ett pris på sitt huvud. När hans femtonåriga dotter Thyra (Louise Nyvall) ger sig ut på jakt efter sin pappa kommer det förflutna ikapp med våldsam kraft, och tillsammans med henne blir Rickard tvungen att slå tillbaka för att överleva. Jacques Karlberg spelar Fabian, en ung man som först ser Thyra som en i raden av tjejer han förför och lurar att smuggla droger till Sverige.

I övriga roller ses bland andra Gerhard Hoberstorfer, Anna Bjelkerud, Ralph Carlsson och den thailändska stjärnan Yayaying Rhatha Phongam (”Only God Forgives”). Farang är skapad av Stefan Thunberg och Malin Lagerlöf.

1 mars, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *