Lyssna: James Hersey – ”Everyone’s Talking”

Skribent:

James Hersey låten har släppt låten ”Everyone’s Talking” från hans kommande debut-EP. Låten har James själv skrivit och producerat tillsammans med Will Hicks som bl.a. jobbat med Ed Sheeran. ”Everyone’s Talking” behandlar ämnet om vad som verkligen lämnar intryck hos oss i dagens samhälle.

Multi-talangen James Hersey som sjunger, spelar, skriver och producerar själv har nått otroliga 268 miljoner streams med sin musik, och singeln ”Miss You” har inte mindre än 75 miljoner streams på Spotify. Radio 1s Annie Mac listade James som en av hennes ”New Names” för 2016 och ”Miss You” har varit högt uppe på Spotifys Globala Top 100 lista och i England USA, Kanada och Tyskland bland annat. ”Miss You” remixades även av Honne och låten gick in som #1 på Hype Machine. James gästade i januari också både TV4 Nyhetsmorgon och “Go Morgen Norge”.

17 februari, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *