Lyssna: Ed Sheeran – How Would You Feel (Paean)

Skribent:

För att fira sin födelsedag släpper Ed Sheeran “How Would You Feel (Paean)”– en helt ny låt från det efterlängtade albumet ÷ (divide), som kommer den 3 mars i vår.

Skriven och producerad av Ed själv är “How Would You Feel (Paean)” en vacker ballad som väl bevisar Ed’s talang för både låtskrivande och gitarrspelande. Ed fortsätter dessutom att skriva historia då han efter hela fem veckor toppar singellistorna som #1 & #2 med singlarna “Shape Of You” och “Castle On The Hill” – därmed tar han även över rekordet från Justin Bieber, som den artist som längst haft två låtar topplacerade någonsin. I lite mer än en månad har de två singlarna nått över 1 miljard kombinerade streams och “Shape Of You” fortsätter att spräcka sitt egna streamingrekord genom att nyligen nått över 53 miljoner streams på en vecka.

17 februari, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *