Ryan Adams släpper nytt album och spelar på Way Out West

Skribent:

Ryan Adams har slätt sitt nya album “Prisoner”. Albumet innehåller singlarna ”Do You Still Love Me?” och “To Be Without You”. Stockholm är den stad som streamar Ryan Adams musik mest på Spotify i världen. Dessutom är Ryan Adams klar för årets Way Out West, som går av stapeln i Göteborg mellan 10 – 12 augusti 2017.

Albumet “Prisoner” är skrivet av Ryan Adams själv och producerat av den GRAMMY-belönade producenten Don Was som tidigare har jobbat med bland annat John Mayer, Iggy Pop, Elton John och The Rolling Stones.

Ryan Adams har sedan starten haft 5 album Topp 10 på albumlistan i Sverige. Hans självbetitlade album som släpptes 2014 låg Topp 5 på Billboard 200-listan och ledde även till två GRAMMY-nomineringar för ”Best Rock Album” och ”Best Rock Performance”. 2015 släppte Ryan Adams även ett coveralbum av Taylor Swifts GRAMMY-belönade album ”1989”.

17 februari, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *