Little Jinder, kärlek och musik – premiär på Who Cares-turnén (med bildgalleri)


Artist:
Little Jinder
Scen: Vasateatern
Betyg: En stark 4

Little Jinder är inte så liten längre, idag är det premiär på en vinterturné kallad Who cares. JOSEFIN, jag bryr mig och jag hoppas att du bryr dig om vad vi i publiken tycker. Det är kärlek och det är pop. Det är flört och tung bas. Det är premiär och det är helt underbart. Bandet är tight och ljudet är underbart klart. Vasateatern börjar bli en verkligt bra scen för konserter.

Och vilken premiär det här är, det är inte längre Josefin som är ensam med en synt på scenen. Nu är det pop som gäller med hennes säregna röst och syntar. Det är dans med grannar och det är glädje och show. Hon inleder med ”Jag vill ha sex med dig” och många i publiken är beredda att skrika ja till svar. Sen följer det ett pärlband med hits, och hela Vasateatern är med på noterna. Det jag känner, när Little Jinder avslutar med Super 8 så har det bara gått en timme. Underbart är kort, men detta känns lite för kort. Jag har fler låtar på lager som jag hade velat hört. Kanske nästa gång och då gärna på en ändå större scen.

Jag såg utveckligen tydligt redan på hennes spelning på popaganda sommaren 2016 där hon regerade och var sista artisten på deras lilla scen. Redan där kändes scenen lite liten, och det gör den nu också. Little Jinder är redo för de stora arenorna, hon behöver bara hitta lite mer publik innan dess. Ändå lever Josefin i efterdyningarna av medverkan i Så mycket bättre, och en ny skiva är på väg. Det är få som undgått Little Jinders succéår, och jag älskar hur hon tar plats, och hon är värd den platsen. Den tänkta turnén på 13 platser har nu växt till en vinterturné på 17 platser. Är du i närheten av någon av de platser där turnén stannar, ta dig dit, och var med när Little Jinder blir vuxen.9 februari, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *