Operan Carmen från Dalhalla nominerad till internationellt pris

Skribent:

Operan Carmen från Dalhalla nominerad till internationellt pris.
Föreställningen är nominerad till Event Cinema Association (ECA) Awards 2017 i kategorin ”Best Content Provider”. Bakom den nominerade livesändningen från Dalhalla i augusti 2016 ligger det svenska produktionsbolaget All We Need Is Live. Utöver Carmen är även André Rieu och Royal Opera House nominerade i kategorin. Prisutdelningen sker den 3 februari 2017 i London på ECA:s årliga konferens.

Ett pressmeddelande:
– Det är en stor ära att bli nominerad till ett så prestigefyllt pris, samtidigt som det ger oss ett kvitto på att vårt bolags affärsidé och kompetens svarar upp mot marknadens behov, säger Björn Sjönell, producent på All We Need Is Live.

All We Need Is Live startades i början av 2016 som ett svar på svenska sceners och artisters förväntningar och krav när det gäller kvalitativa livesändningar. Det fanns ett tydligt behov av ett produktionsbolag som via småskalighet och professionalitet i kombination med delägarnas långa erfarenhet kunde leverera högklassiga direktsändningar på bio till en rimlig kostnad.

17 januari, 2017

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *