Lyssna: Cherrie – Änglar

Skribent:

Dubbelt Grammisnominerade Cherrie har släppt nya singeln Änglar.
”Änglar” är en hyllning till alla unga själar som vi förlorat till det meningslösa våldet som sker i Sveriges förorter.

Låten är skriven ihop med Leslie Tay och Amr Badr (Norlie & KKV), som också är aktuella med Grammisnominering i kategorin Årets producent. Producerad av producentduon Sam Crow från TEN Music Group (Icona Pop, Zara Larsson, Foo Conspiracy).

Cherrie berättade om låten under årets Musikhjälpen och auktionerade ut en jacka baserad på ”Änglar”:
– I år har alla mina drömmar slagit in. Jag har släppt musik som har hjälpt andra. Jag har fått resa över hela världen och dela mig av med andra av min musik. Jag har gjort mina föräldrar och mina vänner stolta. Men hur mycket jag än låtsas så är jag inte lycklig. Varför? För att precis utanför mitt sovrumsfönster har jag vänner som dör i meningslöst våld. Vänner som har gått i samma klass som mig, vänner jag har brutit bröd med, vänner som peppade mig till att fortsätta inspirera dom till att vilja bättre för sig själva. Men det blev aldrig så. Jag vill auktionera ut en jacka under Musikhjälpen som är dedikerad till mina vänner som idag har blivit mina änglar, så att vi tillsammans kan göra något för vänner till någon annan som aldrig ska behöva känna som jag gör nu. I samband med detta kommer jag också släppa en låt som heter ”Änglar” under mellandagarna.
Den här är för Sakis, Fayye, Maslah, Izzy, Degen, Shifat, Aiman, Robin och Allan.


– Cherrie

28 december, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *