Magnus Uggla, Lia Boysen, Sofia Ledarp, Gunnel Fred och Johannes Brost är de nya stjärnorna på slottet

Skribent:

Johannes Brost, Sofia Ledarp, Magnus Uggla, Lia Boysen och Gunnel Fred. Foto: Jezzica Sunmo/SVT.

På nyårsdagen – 1 januari 2017 – är det dags för en ny säsong av Stjärnorna på slottet. Magnus Uggla, Lia Boysen, Sofia Ledarp, Gunnel Fred och Johannes Brost flyttar in på Ericsbergs slott i Sörmland.

Ett pressmeddelande berättar om den nya säsongen av Stjärnorna på slottet:
Under fem söndagar tar de med oss på aktiviteter och personliga resor genom sina liv och karriärer. Genom framgång och motgång. Först ut är Magnus Uggla som styr upp ett traditionellt julfirande mitt i juli.

Följ med när fem framgångsrika artister och skådespelare flyttar in på Ericsbergs slott i Sörmland. På slottet väntar aktiviteter som ballongflygning, dans och teater varvat med öppenhjärtiga samtal om barndomsminnen och tongivande händelser i livet. Stjärnorna turas om att skräddarsy sina egna dagar. Varje dag avslutas med en gemensam middag tillagad av ingen mindre än den prisbelönade mästerkocken och kokboksförfattaren Danyel Couet.

Sändningsordning: Magnus Uggla (1 januari), Lia Boysen (8 januari), Sofia Ledarp (15 januari), Gunnel Fred (22 januari) och Johannes Brost (29 januari).

Läs mer om årets stjärnor här.

Sändningstid: Söndagar kl 20:00 på SVT1 och SVT Play. 5 avsnitt, säsong 11.

21 december, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *