Skivrecension: Cat Princess – Please Me

Artist: Cat Princess
Titel: Please me
Betyg: 4

Artsy Talking Heads och David Bowie-poserande popmusik. Ta dessa giganter och tillsätt en gnutta Doktor Kosmos, en tesked Moon City Boys och ett kryddmått Allah-Las. Mixa och skaka väl och länge. Voilà; Cat Princess!

Debut-EP:n Please Me känns stundtals spretig, men Cat Princess charmar oss av stolen med sin nyfikna ingång till musiken och sin experimentlusta. Please Me är ett hemsnickeri gjord i äkta DIY-anda utifrån fem vänners gemensamma idé om hur musik bör låta.

Cat Princess är Uppsalabandet som ledsnat på den studentikosa staden med Stockholmskomplex. De är femtetten som självsäkert tar sin rättmätiga plats inom popscenen och har målet utstakat. De ska ta över världen. Akta er för här kommer Cat Princess.
Lyssna på EP:n nedan:

Text: Petter Stjernstedt

13 december, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *