Vinn biobiljetter till Manchester By The Sea

Skribent:

Manchester By The Sea är en av de starkaste filmerna som skapat för biografer under många år. Räkna med att filmen får flera filmpriser, både för filmen i sin helhet, för Kenneth Lonergans manus och regi och för skådespelarnas insatser och alldeles speciellt Casey AFfleck, Michelle Williams, Lucas Hedges och Kyle Chanlder. Filmen har svensk biopremiär 23 december 2016.

Handlingen kretsar kring fastighetsskötaren Lee Chandler som bär på en stor sorg som vi sakta får veta mer om. Filmen är så välgjord och så stark, den kryper verkligen under huden på mig som publik. Den bryter på den illusion som många Hollywoodfilmer ofta sprider, den illusionen som får oss att tro att vi kan drabbas av en stor tragedi och ändå kan livet bli som vanligt. Det är förfärligt egentligen att den falska må-bra-i-alla-lägen-filosofin fått så starkt grepp om västvärldens människor i dagens värld. Det blir en extra börda att bära för den som drabbats av något att dessutom ha kravet på sig att vara som vanligt ett tag efter tragedin.

Om du vill se ett mästerverk till film om några människor som tvingas överleva en tragedi – då är Manchester By The Sea en film för dig. Kulturbloggen har fått tag på tio fribiljetter. Fem av våra besökare kan vinna två biljetter var.

Kulturbloggens recension ger filmen betyg 5 av 5.

Tävlingen är avgjord och vinnarna har meddelats via epost och fått biljetterna med posten.

Så här gör du om du vill vara med och tävla om biobiljetter:
Maila till
kulturbloggen snabel-a gmail punkt com
Skriv en motivering till varför just du ska vinna.
Tävlingen avslutas måndag den 19 december kl 15.00. Då måste du ha skickat ditt tävlingsbidrag. Vi vill hinna posta biljetterna till vinnarna så de kommer fram före julafton.
Glöm inte att posta med din vanliga postadress, om du vinner måste vi kunna posta boken och/eller biljetterna till dig.
Tävlande som inte skickar med sin postadress har ingen chans att vinna.
Det lönar sig att vara snabb med ditt tävlingsbidrag. Två av de som skickar in sin tävlingsmotivering snabbast vinner biljetter.

16 december, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *