KISS till Stockholm efter fyra år och till Göteborg efter 18 år

Skribent:

kiss2017

Det legendariska hårdrockbandet KISS kommer till Stockholm 2017, det är första konserterna där med bandet sedan de spelade där för fyra år sedan. Kiss kommer också till Göteborg och där är det 18 år sedan bandte spelade där.

Ett pressmail berättar:

KISS är ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna och nu är det klart att de fyra år efter senaste konserten i Stockholm och hela 18 år (!) efter senaste konserten i Göteborg äntligen kommer tillbaka till våra två största städer. Den 6 maj spelar de på Tele2 Arena i Stockholm och den 10 maj spelar de på Scandinavium i Göteborg.

Med över 40 år på nacken och med 100 miljoner sålda album fortsätter legenden KISS att växa från generation till generation. Ett band som har satt sitt spår i musikhistorien efter att de exploderade in på musikscenen på 1970-talet – det finns ett ”före KISS” och ett ”efter KISS”. Deras livekonserter innebar ett helt nytt sätt att uppleva musik; pyroteknik, ljusshow och rykande gitarrer är bara en liten del av anledningen till deras rykte som världens bästa liveband.

Senast de var i Sverige 2013 hade de nyligen släppt sitt tjugonde album ”Monster” och nu spekuleras det vilt om ett tjugoförsta är på väg eller ej – oavsett – KISS är KISS. KISS kommer alltid vara KISS. Och alla vi fans i ”KISS ARMY” kommer alltid stå i givakt och välkomna ett av världens bästa band när det är dags för ännu en efterlängtad konsert.

I somras gjorde de en hyllad och helt slutsåld arenaturné i USA och i maj nästa år kommer de alltså till Europa. Elva Europakonserter är bekräftade där de förutom Sverige bland annat besöker Helsingfors och Hartwall Arena den 4 maj och Spektrum i Oslo den 7 maj.

Det känns stort att nu kunna bekräfta att Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer och Tommy Thayer äntligen är tillbaka!

För mer information, se www.KISSOnline.com

28 november, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *