Finns jultomten bakom lucka 24?

Skribent:

Årets julkalender ”Selmas saga” kretsar kring frågan med stort F i juletider; finns jultomten eller inte? Och utifrån den frågeställningen ger sig julkalenderns karaktärer ut på en spännande resa som kommer att vara sevärt för både gammal som ung.

Helena Larsson som ligger bakom årets julkalender som sänds i SVT väntar med spänning på att liksom vi andra fr o m den 1 december få se hur resultatet av ett och ett halvt års arbete kommer att bli i TV.

Av det som framkommit i förhandssnacket så ser det bra ut, en kan också hoppas att SVT lärt sig något av fjolårets strul, relaterat till upphovsrättslig tvist, det med ”Tusen år till julafton”. Vilket ledde till att hela det årets julkalender försvann från alla tillgängliga plattformar. Till besvikelse för många…

http://www.gp.se/nöje/tv/hon-ligger-bakom-årets-julkalender-1.3957519

(foto: Ulrika Malm/kollage)

(foto: Ulrika Malm/kollage)

15 november, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *