Inbjudande 3D-fest på Pepparbacken

Skribent:
(Frej Larsson, foto: Hanna Franzén)

(Frej Larsson, foto: Hanna Franzén)

(Illustr: Frej Larsson)

(Illustr: Frej Larsson)

För drygt tre år sedan köpte rapparen, underhållaren och samhällsdebattören Frej Larsson, bördig från Ronneby, det Gamla Vattentornet beläget uppe på Pepparbacken. Och under de tre åren som gått har det på lite olika sätt märkts av att vattentornet har bytt ägare. Larsson älskar sannerligen sitt vattentorn och han vill så mycket det är möjligt, dela det med Ronnebyborna – gammal som ung..

Vilket har skett på lite olika sätt med aktiviteter och upptåg. Det har t ex satts upp vart år en extravagant julbelysning framåt december, en fyrverkerishow har hållits under nyår och en häst av plast står ute i ur och skur på det runda promenaddäck, som finns beläget högt upp på vattentornet. Den syns därmed på långt håll, vilket också är tanken…

Inne i vattentornet finns det inom kort en musikstudio, något som kommer göra skillnad till det bättre för musiklivet i stan. Det om något är att bjuda in, de unga som bär på drömmen om en musikkarriär får chansen att ta de första stegen i en fullt utrustad musikstudio. Larsson vill på detta sätt ge fler chansen att slå igenom, med stöttning i form av musikutrustning och en studio – sannerligen lovvärt initiativ…

Och till det tillkom en skulpturpark under sensommaren, med en drake av trä (den fick namnet Ronny i en omröstning på nätet) som kronan på verket. Och det tycker jag är coolt, det är bra – för det är i Ronneby det händer. Så nu i slutet på november, den 24:e närmare bestämt, ska alltså en storslagen fest hållas där uppe på Pepparbacken. Det skriver Frej Larsson på sin Facebooksida och det utlovas en magisk fest, titeln ”Livin La Vida Larsson 3-D tour” låter verkligen spännande 🙂

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10154259766018445&id=254378733444&substory_index=0

22 oktober, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *