The Dylanway of doing things…?

Skribent:
(Textraden om Nobelpriset är numera borttagen - skärmdump, SVT Kulturnyheterna)

(Textraden om Nobelpriset är numera borttagen – skärmdump, SVT Kulturnyheterna)

Allt sedan Svenska Akademiens ständige sekreterare Sara Danius i förra veckan, på sedvanligt klockslag och vid välbekanta dörren i Börshuset, läste upp beslutet att Bob Dylan tilldelas årets Nobelpris i litteratur, har det väntats och väntats på besked från Dylan.

Men förutom en kryptisk uppdatering på en hemsida, har inte mycket mer kommit från Dylan huruvida han tänker göra nu. Och så idag kunde vi ta del av att den Nobelrelaterade informationen på den till Dylankopplade hemsidan helt sonika tagits bort.

Spekulationerna om orsaken till det som händer, de är många men svaren, ja de är som synes få. Det kan tolkas som arrogant och oartigt, men eftersom Dylan är känd för att vara just så här kan det vi nu får ta del av helt enkelt vara the Dylanway of doing things…

http://www.svt.se/kultur/bok/bob-dylan-raderar-info-om-nobelpriset

21 oktober, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *