Magisk 25-åring som drog stor publik

Skribent:
(Foto: Sara Viklund)

(Foto: Sofia Viklund)

I helgen hölls Kulturnatten för 25:e gången i ordningen och vi som begett oss till Karlshamn för att i höstmörkret ta del av bl a musik, ljusregatta, virtual reality, konst och parkour blev inte besvikna. Det var nämligen mycket folk på plats och nyheten i år, parkour var en dragare. Den hölls utanför Citygallerian, det med cool inramning i form av eldkonstnärer och musik.

(Foto: Sofia Viklund)

(Foto: Sofia Viklund)

Parkour var tänkt dra nya grupper till Kulturnatten, vilket visade sig just bli den succé arrangörerna Kultur Karlshamn, tillsammans med kulturföreningar och kulturarbetare, förmodligen hoppades på. Härnäst i november månad, närmare bestämt den 12:e, äger Lilla Kulturdagen rum. Blekinge levererar högklassiga kulturevenemang, är bara att konstatera och jag ser redan framemot nästa.

2 oktober, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *