Comic con Köpenhamn – spelindustrins föreställning

Skribent:

spel

Nyligen hemkommen från Comic Con i på Bella Center i Köpenhamn och känner mig lite besviken.

När Comic Con flyttade från Malmö till Köpenhamn förväntade jag mig en större bredare show, med större stjärnor som gäster. Tyvärr blev det inte så.

Comic Con i Köpenhamn är totalt dominerad av spelindustrin. De är naturligtvis en omistlig del av det hela, eftersom det i mångt och mycket är de som betalat det hela, men denna gång är deras dominans för stor. Förutom lite Star Wars var hela Sci-Fi- världen mer eller mindre frånvarande. Var fanns Marvel & DC? Att Star Trek är osynliga är inte så konstigt, de har inte producerat något innovativt sedan Voyager.vader

Ska jag ta fram något positivt är det att många av besökarna hade klätt ut sig. Det är något befriande över den allmänna stämning som tillåter så många att visa sin inte nörd utan behöva skämmas för den.

Jag gillar också konceptet med frågestunder med stjärnor från diverse TV-serier och filmer. Vilka andra genrer skapar den typen av möten mellan publik och skådespelare? Men, om Comic Con Köpenhamn vill ta nästa steg måste de övertyga industrin att skicka lite bättre stjärnor än bifugurer från Arrow, The 100 och Supernatural.

24 september, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *