Grattis: du vann biljetter till premiären av Flying Illusion i Globen

Skribent:

flyingillusion

Flying Illusion kommer till Globen i Stockholm i september. En show för alla som gillar dans!

Red Bull Flying Illusion är den senaste från den internationellt framgångsrika breakdancegruppen Flying Steps från Berlin. Showen sätter magin i fokus med en förtrollande fusion mellan breakdance och illusion. Med breakdancens hela register av powermoves, popping, locking och hiphopsteg utforskar dansarna den eviga kampen mellan gott och ont.

flyingillusion2Flying Illusion ger tre föreställningar, premiär den 23 september och sedan ges två föreställningar den 24:e september.

Kulturbloggen har fått två biljetter till premiären den 23 september som våra besökare kan tävla om. En av er kan vinna två biljetter till premiären.

Under 2012 och 2013 gästade Flying Steps Stockholm och Göteborg med slutsålda showen Flying Bach där breakdance och klassisk balett möttes i en föreställning som hyllades över generationsgränserna.

Under slutet av september gästar världens största breakdanceproduktion, Flying Illusion, Globen i Stockholm. Bakom showen Flying Illusion står dansgruppen Flying Steps, flerfaldiga världsmästare i breakdance. I Flying Illusion utforskar dansgruppen den ständiga kampen mellan gott och ont. Magin är i fokus och dansarens övernaturliga rörelser blandas med spektakulära optiska illusioner. Showen i Stockholm är också startskottet på en Europaturné.

Tävlingen är nu avgjord och det var många som var värdiga att vinna men vi har bara biljetter till två personer, så de två biljetterna kommer med posten till vinnaren:
Christina Lembke på Lidingö

Så här gör du för att vara med och tävla om biljetter till premiären:
Maila till
kulturbloggen snabel-a gmail punkt com
Skriv en motivering till varför just du ska vinna.
Tävlingen avslutas måndag den 12 september kl 12.00. Då måste du ha skickat ditt tävlingsbidrag.
Glöm inte att posta med din vanliga postadress, om du vinner måste vi kunna posta biljetterna till dig.
Tävlande som inte skickar med sin postadress har ingen chans att vinna.

Se filmen från premiären i Berlin:

29 augusti, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *