FKA twigs till Popaganda

Skribent:

fkatwigspopaganda

FKA tigs kommer till Stockholmsfestivalen Popaganda 26-27 augusti.

Ett pressmeddelande berättar:
Den banbrytande och superhyllade multi-artisten FKA twigs kommer till Stockholm och Eriksdalsbadet nästa vecka för att göra sin första spelning någonsin i Stockholm. FKA twigs kommer att avsluta Popagandas första festivaldag, fredagen 26 augusti.

FKA twigs debuterade 2012 och har med det kritikerrosade albumet LP1 och de lika rosade EP:erna EP1, EP2 och M3LL155X gett oss minimalistisk R&B, blandad med massiva beats, triphop och elektronisk pop som inte liknar något annat. Samtidigt som hon hela tiden har gått sin egen väg har hon lyckats få topplaceringar på kritikernas årsbästalistor.

Framför allt är FKA twigs känd för sina makalösa scenshower. Med ett förflutet som yrkesdansare, lämnas inget åt slumpen. Den suggestiva musiken blandas med perfekta rörelser och bygger en mäktig helhet som måste upplevas.

17 augusti, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *