Premiär: Leo Skywell – Born Too Loose

leo

Efter att tidigare ha delat med sig av de två singlarna Leisure/Desperation och Seduction Techniques återvänder den Göteborgs-baserade sångaren Leo Skywell med ytterligare en singel som även den släpps via Birds Records. På Born Too Loose visar han att han är en uppstickande artist värd att hålla båda ögonen på. Den disco-influerade refrängen sätter sig liksom på hjärnan direkt, i en mer rättvis värld hade detta varit årets sommarplåga.

”Låten är ifrågasättande av vad det är att vara sig själv kontra personen en blir i andras ögon,” berättar Leo i ett mail. ”Jag inspirerades mycket av Leaving Las Vegas och Nicolas Cage karaktärs ändlösa törst efter att drunkna.”

Lyssna på Born Too Loose här:

Foto: Alfred Johansson

9 maj, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *