Jagad av en T-Rex – en musikal om dinosauriernas värld på folkparksturné i Sverige

Skribent:

jagadavtrex

Jagad av en T-Rex – en musikalisk resa till dinosauriernas värld ger sig ut på turné till de svenska folkparkerna i sommar. Ett pressmeddelande berättar:
Pappa Kapsyl ger sig ut på folkparksturné med en fartfylld musikföreställning om dinosaurier. Tillsammans med publiken funderar han på hur det hade varit om dinosaurier funnits idag. Hade man haft dinosaurier som husdjur? Och stämmer det att dinosaurierna gillade allsång? Premiär 9 maj i Valdemarsvik.

– Allt började en dag när min fyraårige son lekte med sina leksaksdinosaurier samtidigt som jag spelade gitarr. Vi började improvisera text och musik kring hans lek och ur detta föddes en rad låtar som blev en barnskiva och så småningom föreställningen Jagad av en T-Rex! Det ska bli otroligt roligt att ge sig ut i folkparkerna och möta publiken, säger Carl-Otto Johansson som är Pappa Kapsyl.

Carl-Otto Johansson är en mångsysslande artist från Kalmar. Föreställningen riktar sig till barn mellan 4-8 år samt andra med dinosauriesinnet i behåll.
– Att få dela en stunds glädje och spänning med barnen och se dem släppa lös sin fantasi till min musik är helt fantastiskt. Jag vill dinosauriefrälsa hela Sverige, fortsätter Carl-Otto Johansson.

Pappa Kapsyls musik har lanserats internationellt under namnet Daddy Donut och når varje månad en miljonpublik på Youtube.

Foto: Carl-Otto Johansson

3 maj, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *