Lyssna: Maria Usbeck – Uno De Tus Ojos

MariaUsbeck

Maria Usbeck har delat med sig av ytterligare ett smakprov från sitt kommande album, Amparo, som släpps via Labrador den 27 maj. Una De Tus Ojos är som en tropisk dröm där Usbecks spanskspråkiga sång över de svalkande arrangemangen får oss att vilja plocka fram paraplydrinkarna.

Låtarna på albumet kom till under en treårsperiod och skrevs lite varstans i världen, däribland i Ecuador, Buenos Aires, Santiago, Barcelona, Lissabon, Påsköarna, Costa Rica, Florida, Los Angeles och i hennes hem i Brooklyn. Albumet spelades därefter in tillsammans med Caroline Polachek från Chairlift.

Lyssna på Uno De Tus Ojos här:

19 april, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *