Folkets Bio öppnar biograf på nätet

Skribent:

folketsbio

Nu finns hela Folkets Bios utbud samlat på en och samma webbplats.

Folkets bio berättar:
I vår onlinesalong kan alla som vill hyra svenska dokumentärer, bra barnfilm och prisbelönta filmer från hela världen se över 200 filmer direkt i sin dator, mobil eller surfplatta.

Bioaktuella filmer är försedda med information om var och när de visas på biografer runt om i landet, med länk till biljettbokning där sådan finns. Folkets Bios filmer finns även på dvd i webbutiken.

Online-salongen drivs i samarbete med Distrify och den som vill tipsa om sina personliga favoriter i Folkets Bios filmutbud kan bädda in den unika vod-spelaren direkt på sin egen hemsida, blogg eller i sociala medier, så går filmen att hyra därifrån också.

– Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda vår fantastiska katalog av filmer till filmälskare var de än befinner sig i landet, på en fin och finurlig ny sajt, säger Folkets Bios kommunikatör Anna Harding, som leder webbprojektet. Våra filmer har funnits tillgängliga på vod länge, men nu finns hela vårt utbud samlat hos oss.

– Vår ambition och inriktning är att samarbeta med distributörer vars innehåll håller högsta kvalitet, och Folkets Bio tillhör verkligen toppskiktet bland dessa, säger Kobi Shely, CMO på Distrify. Vi är otroligt nöjda över att tillsammans lansera denna nya vod-plattform, som ger publiken nya möjligheter att upptäcka arthouse-filmer i världsklass.

Här hittar du folketsbio.se

6 april, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *