ICEBAR har byggt upp en version av Järntronen från Game of Thrones – helt i is

thrones

I samband med att den femte säsongen av Game of Thrones släpps på Blu-ray och DVD låter ICEBAR, vid Vasaplan i Stockholm, fans till den populära tv-serien provsitta en specialtillverkad istron, alltså en version av Järntronen helt tillverkad i is från Torneälven, fram till och med den 4 april. Istronen i fråga är 180 cm hög, 120 cm lång och 80 cm bred.

Warner Bros, som distribuerar Game of Thrones, bjuder samtidigt in till en tävling: genom att med fria tyglar skapa en egen tolkning av Järntronen och ladda upp en bild av denna på Instagram med hashtaggen #CloneTheThrone kan en vinna en “Winter is coming”-upplevelse i form av en weekend på ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Tävlingen pågår mellan den 10 mars och den 4 april.

Säsong 6 av Game of Thrones har premiär den 25 april på HBO. Då får vi äntligen reda på huruvida Jon Snow dog eller inte. Se trailern här nedan:

10 mars, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *