Titta: Trailer för Den lille prinsen – biopremiär 10 juni

denlilleprinsen_film

Den lille prinsen är en världens mest älskade barnberättelser. Nu kommer den i en ny version på film och är Frankrikes mest populära animerade film internationellt genom tiderna. Svensk biopremiär 10 juni.

Filmen är regisserad av den Oscarsnominerade regissören Mark Osborne, känd för Kung Fu Panda.

Ett pressmeddelande berättar om handlingen:
I historiens mittpunkt står en liten flicka, vars ivrigt påhejande mamma förebereder henne för vuxenvärlden. Men en dag stöter hon på sin excentriske och godhjärtade granne, en pilot som varit med om många stora äventyr, och planerna förändras. Piloten visar flickan en fantastisk ny värld där allt är möjligt, en värld som han själv upptäckte för länge sedan tack vare en liten prins. En magisk och känslofylld resa börjar och det är nu flickan lär sig vad som egentligen är viktigt i livet. Det som betyder mest är kontakten människor emellan och det är endast med hjälp av ett stort hjärta man kan se saker på rätt sätt, saker som är osynliga för det blotta ögat.

2 mars, 2016

Det här inlägget har Inga kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *